Behov och aktiviteter inför och under sammandraget som TIBK P10 ansvar för!
Notera i gästboken vad ni kan hjälpa till med - kiosk hanteras av P11 enligt kioskveckan

Gemensamt hjälps vi åt med de aktiviteter som behövs vid sammandraget. Ledarna fokuserar på laget och matcherna och våra barns föräldrar för övriga ansvarsområden.

Matcharrangemang - 4 pers hanterar mont / demont sarg
En förminskad plan med sarg (spelplan 15 x 30 meter) ska vara uppsatt före matchstart kl. 08:15 (matchstart kl. 09:00)
I sammandraget (Pojkar blå) ska förminskade målburar användas. Detta görs företrädesvis genom att använda en mindre målbur eller genom två s.k. extraribba på normalstora mål.

Matchvärd - 1 + 1 pers (07:45 - 10:30 / 10:30 - 13:30)
Det behövs en matchvärd mellan 07:45-13:30
Matchvärd ska finnas på samtliga sammandragsmatcher.
Matchvärden bör ha utmärkande klädsel (väst fås på plats) som visar att denne är matchvärd.
Matchvärden stöttar domare och håller koll på publik och ledare.
Matchvärden har anmälningsplikt till sekretariatet ifall det händer något.
En matchvärd står initialt och tar emot spelare, ledare och föräldrar vid entrén och dirigerar de till omklädningsrum eller hall.
Efter att sammandraget är startat och det lugnar ned sig kan matchvärden befinna sig vid planen.

Sekretariat - 2 + 2 pers (08:00 - 10:30 / 10:30 - 13:30)
Det behövs 2 personer vid sekretariatet mellan 08:00-13:30, gärna speakerfunktion!
Sekretariatets ansvar; Sitta på anvisad plats för överblick av matchen.
Ansvariga för den officiella matchklockan – inga resultat noteras!
Hålla koll på klockan. Starta matchen, stäng av klockan när det ska göras, hålla koll på periodpausen och starta andra perioden.

Matchtid: 2 x 15 minuter rullande speltid (klockan stängs av vid mål och på domarens tecken). Periodpaus tre minuter. Timeout ej tillåtet.