Välkommen till Torshälla Innebandy!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Pojkar 07
Tack för denna säsong - föreningsavslutning onsdag 18/4
2018-04-10 20:10

Tack för denna säsong. Det har varit en fantastisk säsong på många sätt.


Summerar vi genom att blicka tillbaka så startade vi med spel med P05 och P06, sedan en härlig kickoff, bowling, hamburgare/tacos, glass och frågesport. Efter det började matcherna med träningsmatch i Mariefred och vidare till ordinarie sammandrag. Långsamt anslöt fler spelare och snart var vi uppe i 22 st spelare.


Vi bestämde oss för Storvreta Cup och körde ett en-dags träningsläger på Munktell för att trimma formen, dela med oss varför vi spelar innebandy och hur vi är mot varandra som "bra kompis". Vi hade gästspelande ungdomar från P01 som var med på träningen och agerade domare under matchen. En mycket bra dag.


Parallellt började vi jaga sponsorer och lyckades till slut så bra att det blev gratis overaller till alla. Sedan blev det Storvreta Cup med egna bilar samt några föräldrar som var med. Barnen kom verkligen ihop sig som lag, spelade mycket bra, utvecklades flera steg på och utanför planen och vi hade så roligt. Det gav mersmak och flera av barnen vill verkligen till Storvreta igen, vilket vi ska försöka få till nästa säsong igen.


Vi tränade med P09 vid ett tillfälle och en gång med Mesta och fick chans att visa hur vi var på träningsplanen och hur våra övningar såg ut. Sedan fick Mesta visa sina övningar vid en nästa gemensam träning.Efter några sammandrag körde vi några träningsmatcher för att sedan  avsluta med några sammandrag.


Sett till säsongen och sammandragen har det gått jättebra. Mycket bra spel och bra resultat. Killarna har verkligen  utvecklats och lyft sig ordentligt som innebandyspelare.


Vi har fått en föräldragrupp som börjat sitt uppdrag på ett mycket bra sätt. De har samlat in pengar för att fylla på lagkassan och fått oss att sälja kakor. Det blir ett bra tillskott till kassan som kommer väl till pass nästa säsong. Stort tack.


Idag hade vi en riktigt trevlig avslutning, men rejäl uppvärmning, spel och fika. Vi delade ut diplom och tackade barnen för en fantastisk säsong. De har gjort det så bra, de har gjort oss stolta och vi kommer verkligen att sakna dem tills det är dags igen. Vid säsongens avslut är vi 23 spelare med 4 ledare.


Nästa säsong kommer vi att anmäla ett lag till Ungdom 9-12, serie blå B. Vilket är ett steg upp för oss och innebär mer regler (utvisningar bl.a.) och seriespel. Säsongen börjar ca 2v efter skolstarten, som denna säsong, i början av september. Mer info kommer när det närmar sig.

Vi kommer att köra en någorlunda lik planering som denna säsong med träningsupplägg per träning, fokusområden, kickoff, träningsläger, träningsmatcher (vid behov), Storvreta, samt någon mer gemensam aktivitet utanför innebandyplanen. Vi kommer att fortsätta att arbeta med att utveckla barnen som människor till atleter till innebandyspelare, enl. föreningens och Sörmlands innebandyförbunds utvecklingsmodell. Fokus på att det ska vara roligt och att vi ska vara bra kompisar utanför plan, på plan, mot varandra och mot motståndarna.


Jag vill passa på att också tacka mina lagledarkollegor för ett mycket gott samarbete. Vi som ledare har också utvecklats och kommit ihop oss ännu mer. Vi är mer synkande och har våra olika styrkor med egna fokusområden.


Stort tack alla barn, ledarkollegor och föräldrar för ert stöd.
Innan vi stänger butiken helt för denna säsong vill jag passa på att upprepa inbjudan för den centrala föreningsavslutningen onsdag 18 april på ICA Maxi. Se nedan.


Tack för denna säsong. Ta hand om er så ses igen nästa säsong.
Vänligen ledarna genom Lennart 


Föreningsavslutning och ICA Maxi kväll den 18/4


Erbjudanden/kuponger som gäller för kvällen kommer på mail under denna vecka är vår förhoppning.

Lagen samlas i Bistron (enligt nedan schema) för  fika samt plakett utdelning. 

Vår ordförande kommer att hålla tal om den gångna säsongen och föreningens mål inför nästa säsong.


Det kommer att finnas möjlighet till fotografering ihop med några A-lagsspelare som kommer att finnas på plats. Vi avslutar med en tipspromenad i butiken.


18:15 - 19:00   P07


Nyhetsarkiv
Sockorna har kommit2018-10-16 05:46
Matchstart - licenser2018-09-26 20:17
Bingolotter2017-11-21 19:32
P07 nu på facebook2017-10-31 23:01
Information serieval 2017-09-21 22:12
 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook