ANMÄLAN TILL ÅRETS SUMMERCAMP ÄR NU ÖPPEN!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
JAS
JAS: Inför Torshälla-Salem!
2019-01-09 19:00
Foto: Morgan Lindberg / Innebandyfoto
På fredag kommer ett av seriens bästa JAS-lag på besök till Skjulstahallen. Det är Salem, som i och med nyförvärvet Gustav Granlöf räknas som en av favoriterna till SM-guldet i HJ18, som är gäster. 

Salem ett mycket duktigt lag med många tekniska och snabba spelare kryddat med några landslagsspelare så vi är inställda på en mycket svår uppgift. I höstens bortamöte med dem hade vi inte mycket att sätta emot och fick ordentligt med stryk. En stor skillnad dock mot den matchen och de senaste matcherna för övrigt är att vi verkar kunna mönstra fullt manskap (bortsett från långtidsskadade Johan) till denna match. Två dagar innan tekning har vi ännu inte fått nåt återbud så peppar peppar. Dessutom har några av våra killar tränat och spelat med H1 sedan förra matchen i oktober.


Vi kommer från två raka oavgjorda (Telge och Strängnäs) så stämningen känns positiv. Ett tredje kryss skulle kännas som en bra start på 2019.


Vi räknar med att det kommer bjudas på snabb och underhållande innebandy så kom till Skjulstahallen klockan 20:00 på fredag å stötta JAS-laget, Eskilstunainnebandyns framtid. Fri entré och gott kaffe!

 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook