Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
JAS

JAS: Inför Torshälla-Onyx!
2019-02-08 10:00
Foto: Morgan Lindberg / Innebandyfoto
Ikväll är det dags för JAS match i Skjulstahallen. Det är Onyx från Nyköping som kommer på besök. I mötet på bortagolv var det en jämn tillställning där vi ledde större delen av matchen men inte orkade hela vägen utan när slutsignalen ljöd stod det 5-5 på resultattavlan.

Till fredagens match är hela truppen tillgänglig så när som på Simon som är skadad. Dock har det varit litet snörvel på en del i samband med H3 träningarna så nåt sent återbud blir det säkert. Viktor Hansson, som återvänder till Torshälla från Standard, kommer att göra JAS debut vilket ska bli skoj att se honom in action.


Eftersom de flesta i laget inte har spelat JAS match sedan i början av januari är det svårt att uppskatta formen på vår egen trupp. I Onyx bör man hålla ögonen på Leo Åhamn samt Erik Nilsson, två killar som allt som oftast finns med i matchprotokollet. Onyx ligger femma i serien och vi ligger två poäng efter på en sjundeplats. Så vid en eventuell seger så tar vi oss förbi dem i serien.


Som vanligt när det är JAS match så kan vi utlova snabb och rolig innebandy helt gratis. Så ta chansen att se Torshällas JAS-lag ta årets första trepoängare i Skjulstahallen kl 20.00.


Välkomna! 

 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook