Välkommen till Torshälla Innebandy!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Summercamp
Summercampen växer, SSL spelare på plats
2018-03-10 10:24

I 10 år har vi anordnat vår Summercamp som en kickstart på säsongen för spelare i klubben. Nu tar vi nästa steg och öppnar upp den för alla och erbjuder övernattning. 

 

Det är vår nya klubbchef Niklas Engman som håller i trådarna och har kommit med idéerna, läs vad han har att säga om Torshälla Innebandy Summercamp hosting Jesper Kivipaasi. 

Summercampen består av innebandy, lek, tävlingar och kamratskap i 3 dagar, den 7-9 augusti. Logi och träning är nära varandra ute i natursköna Skjulsta friluftsområde strax utanför Eskilstuna Centrum. Skjulstahallarna består av 3 innebandyplaner, cafeteria, nybyggda omklädningsrum och läktare. Här sker innebandyträningen och förtäring. I närheten finns Vilsta friluftsområdet med stigar, motionsspår, mtb-spår, ridning, bad och mycket annat. 


Niklas, du verkar ha haft mycket att göra med alla stora förändringar i Summercampen. Hur har du tänkt? 

-Klubben har ju stor erfarenhet av att arrangera läger så vi har byggt vidare på den grunden. Samtidigt ville vi göra något mer så att öppna upp för alla att delta och ge möjlighet att sova över tyckte jag var det första vi borde göra. 


Du har också fått hit Jesper Kivipaasi? 

Jag tyckte att vi ska ge deltagarna chansen att lära sig hur en SSL spelare tänker och tränar. Jesper är en härlig kille som har hunnit skaffa sig stora erfarenhet. Han spelar nu i Mullsjö AIS i Svenska Superligan. Har under sin karriär vunnit JAS-guld, spelat i distriktslaget och U19-VM för Sverige. Kivipaasi har Torshälla som moderklubb men har även representerat klubbar som Nykvarn, Nyfors och Örebro. Dessutom har Kivipaasi spelat ett år i den finska högstaligan. Den erfarenheten för deltagarna ta del av när Jesper är med och tränar med spelarna. 


Vilka åldrar är Summercampen för och vad kostar den? 

På tjejsidan är den öppen för alla födda mellan 2003–2008 i olika grupper och på killsidan är det för födda mellan 2002–2008. Kostnaden hamnar på 2000kr med rabatt på 500kr för medlemmar och de som bokar tidigt. Mer information finns på anmälningssidan som öppnar den 15 mars. 

 

För er som vill veta mer på en gång är ni välkomna till A-lagsmatchen idag den 10/3 kl 13:00 i Skjulsta då Niklas kommer vara på plats och även bli intervjuad. 

 
Våra samarbetspartners:
 
Facebook