Välkommen till Torshälla Innebandy!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Summercamp
Sänkt pris för Summercampen
2018-05-02 20:55
På begäran gör vi om vår prissättning för summercampen så att den passar alla alternativ och fler kan vara med. Ni som redan anmält er kommer faktureras de pris som blir billigast för just er. 
Ett spännande läger för innebandysugna ungdomar i Eskilstuna och dess närområde. Torshälla Innebandy kan erbjuda en utökad summercamp som dessutom fyller 10 år. Under dagarna kommer vi att få besök av SSL-spelaren Jesper Kivipaasi som kommer dela med sig av tips och sina erfarenheter. 

Summercampen kommer pågå under tre dagar, 7-9 augusti och är öppen för alla - givetvis även för de som idag inte spelar i Torshälla Innebandy. 
Alla tjejer som är födda mellan 2003-2008 och välkomna. För killarna handlar det istället om åren 2002-2008.

Kostnaden för Summercampen är:
-Medlem som sover hemma: 1 250:-
-Medlem som övernattar: 1 550:-
-Icke medlem som sover hemma: 1 650:-
-Icke medlem som övernattar: 1 950:-

I priset ingår förutom all träning; lunch och mellis till alla samtliga dagar. För er som väljer att övernatta ingår även frukost och middag den 7-8 augusti och frukost den 9 augusti, samt en Camp T-shirt till alla.
För deltagare som inte bor i närområdet och har en bit att åka finns möjligheten att checka-in en dag tidigare, 6 augusti till en kostnad av 250 kr. Denna möjlighet finns såklart för övriga deltagare också. Betalning kommer att ske via faktura senaste 14 dagar innan campens första dag. 

 
Våra samarbetspartners:
 
Facebook