Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Summercamp

Summercamp 2019 närmar sig!
2019-07-03 18:00
Ledarna är taggade! Foto: Morgan Lindberg
Summercampen närmar sig med stormsteg! Med knappt en månad kvar pågår planeringen för fullt. Än finns det tid kvar att anmäla sig om man ännu inte gjort det. 21/7 stänger anmälan, så har du inte anmält dig ännu är det dags för det! 
Ledarteamet kommer bestå av Niklas Engman som är ansvarig för veckan. Till sin hjälp kommer han bland annat ha Martin Hellfors, Martin Stenqvist och David Porkka. Alla tre är födda 2001 och huserar i Torshällas seniorlag. Hellfors och Porkka hittar man i Torshällas representationslag och Stenqvist i ett av föreningens U-lag. Trion är dessutom viktiga delar i föreningens JAS-lag som i år spelar i Juniorallsvenskan C tillsammans med bland annat Storvreta IBK och IK Sirius. 

- Veckan kommer att bestå av mycket innebandy såklart. Men också andra aktiviteter och om vädret tillåter kommer deltagarna att få vara en del utomhus. Förra året blev lyckat med 30 deltagare fördelat på två grupper. Både jag, övriga ledare och deltagarna hade tre fantastiska dagar, kommenterar Engman och fortsätter: 

- Under veckan kommer vi ha olika fokusområden som till exempel skott, passningar, teknik och så vidare. I priset ingår mat och lättare mellanmål i tre dagar. Dessutom får varje deltagare en Summercamp t-shirt. Veckan avslutas med miniturnering, skills competition och hamburgare. Jag hoppas på en lika lyckat vecka som föregående år. 

Bokningen görs här: BOKA HÄR 

...och mer information hittar ni här: INFO 

Vid frågor, kontakta kansliet. Hoppas vi ses!

info@tibk.nu
073-954 08 32
 
Våra samarbetspartners:
Facebook