Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
JAS

Juniorallsvenskan
Hemsidan för vårt junior lag i juniorallsvenskan. Föreningen har tre juniorlag i seriespel, ett i Juniorallsvenskan och två i distriktsserien.
JAS truppen uttagen
2019-08-02 17:00
Det är en del nyheter i årets upplägg av vårt lag i juniorallsvenskan, JAS. En är att det är två nya ledare som tar över laget, Mathias Axelsson och Felix Lange. 
Vi fick en pratstund med Mathias och var lite nyfikna på deras tankar runt laget och den trupp som de tagit ut att börja säsongen med.
Båda Felix och Mathias har i många år tränat andra lag i föreningen och tar nu alltså steget till att ansvara för JAS laget.
Information om JAS truppen
2019-08-02 16:00
Nu är det äntligen dags att dra igång JAS-säsongen på riktigt!

Efter vårens träningar har vi nu tagit ut den trupp som i augusti kommer börja träna tillsammans.  Vi kommer därefter ta ut en trupp som ska spela DM i början på september. 

Träningarna kommer vara 20:30-22:00 på Onsdagar i Skjulsta med start den 7 augusti.
Serieindelningen klar, mycket nytt väntar.
2019-06-18 21:50
Innebandyfesten!
Även juniorerna i juniorallsvenskan byter serie och motståndare till nästa år. Precis som a-laget hamnar de i Upplandsserien. Där väntar, som i alla JAS serier tufft motstånd, i Sirus återfinns t.ex. Filip Eriksson som kom 7:a i SSL poängliga med 36+30 poäng.  
JAS: Inför Torshälla-Ledberg
2019-03-14 12:00
Sista seriematchen för JAS väntar!
Så var det dags för säsongens sista chans att se JAS-laget in action. Eftersom det är klart att vi inte går till slutspel blir fredagens match mot Ledberg IBF säsongen sista seriematch i JAS. 
JAS: Andra chansen
2019-03-01 15:57

 

På lördag kommer Åbys JAS-lag på besök i Skjulsta hallen för säsongens näst sista JAS-match. Åby ligger en poäng för Torshälla i tabellen, dock med en match mindre spelad, så på pappret borde det bli en jämn match.

Vi frågade Mark inför matchen hur gick det i höstens möte mellan lagen och hur läget är i laget:

 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook