SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Representationslaget - A-lag

Torshälla Innebandyklubb
vs
Nyfors
Torshälla InnebandyklubbvsNyfors

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 14:00
Plats:Stiga Sports Arena A2
Bekväm vinst efter trevande inledning
2020-08-30 19:40
Säsongens tredje träningsmatch mot lokalkollegan Nyfors IK spelades under söndagen. Matchen var en avslutning på helgens träningscamp. Något som märktes inledningsvis, vi frågade Lindhe och Zackrisson om deras tankar inför, under och efter matchen. Håll till godo.

Ni såg lite sega och vilsna ut i början, var träningscampen orsaken?

Lindhe:
-Matchen var en bra avslutning på en nyttig träningshelg. Vi var inte så trötta i benen men vi är just nu inne i en period där vi pratar mycket om hur vi vill spela innebandy. Trots att killarna var rätt trötta i huvudet så lyckades vi bra med de tre mål vi hade satt upp för matchens tre perioder.


Det var lite målsnålt i de första två perioderna, var det enligt planen?

-Hade vi haft som mål att göra mycket mål så hade vi garanterat gjort fler mål på spelvändningar och skott. I period 1 och 2 hade vi som mål att hålla i bollen och bygga anfallsspel som innebar att äga mycket boll. I period tre så gick vi in med inställningen att vi låg under med tre mål. Vi skulle gå rakare på mål och även trycka på i våra spelvändningar. Det gav resultat och vi gick från 4-2 till 9-2 på 7 minuter in i sista.


Har ni övat mycket på anfallsspelet i helgen?

-Delvis, vi går framåt och bara från i går så märktes skillnaden på att vi ökat procenten markant i antalet lyckade anfall där vi lyckas få bollen i de ytor som vi vill styra spelet från.


Peter, din sammanfattning av matchen?

-Positivt att vi kan hålla mycket boll i de två första perioderna och att vi levererade när de fick släppa loss i sista. Något vi ska jobba med framöver är att vara tuffare framför vårat eget mål.


Fredrik, hur sammanfattar du helgen?

-En grym helg med en grym grupp killar, både på banan och utanför banan, och en grym grupp ledare som jobbar bra ihop! Inspirerande.


Tack båda. Vi kan bara hålla med, ni ser ut att funka bra tillsammans och spelarna utvecklas på många plan. Grattis också till Albin Pålsson som satte sin första kasse i föreningen med ett stenhårt handledsskott i nättaket!


Näst match är på söndag i Stiga C då nyblivna div.1 laget Bajen kommer på besök.


Läs mer och se bilder från lagets Insta:


https://www.instagram.com/p/CEhI0xgD1LB/?utm_source=ig_web_button_share_sheet


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/12 16:00
9 - 4  
Lör 25/11 15:00
3 - 7  
Sön 19/11 15:00
5 - 13
Lör 4/11 14:00
12 - 3  
Sön 29/10 16:00
5 - 4  
Lör 21/10 15:00
1 - 9  
 
 
Våra samarbetspartners:
Lagsponsorer:
Facebook