SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Representationslaget - A-lag

Torshälla IBK
6 - 7
Telge SIBK
Torshälla IBK6 - 7Telge SIBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 oktober, 13:00
Plats:Stiga Sports Arena A2
Serie:Herrar Division 2   Tabell >>
Samling:11:30
Inspirerande spel och bra inställning gav en poäng
2020-10-13 19:46
Lindhe glad efter en fin insats mot Telge

En strålande prestation i helgens match mot Telge som gav en poäng. Hur var matchen Fredrik?

-Vi visste redan från när vi drog igång i augusti att vi skulle behöva spela oss i form. Ett svårslaget Telge i fjärde omgången blev ännu ett steg framåt. Vi förlorar visserligen i sudden men vi står för en grym upphämtning i tredje där Joakim Alfredsen gör hattrick i sista perioden och kvitterar till 6 – 6, efter att vi drabbats av en utvisning med bara två minuter kvar.

Berätta om det sista målet.

-Det dröjde bara 15 sekunder i det numerära underläget innan Rasmus Jansson jobbat till sig bollen vid halva plan, en passning bakom ryggen gav Alfredsen friläge och en kylig dragning senare så låg bollen i nät. Så snyggt!

-Vi höll sedan tätt i resten av boxen och vi krigade till oss 1 poäng i en bra och fartfylld division 2-match. I sudden var vi rätt trötta fysiskt och mentalt och Telge avgjorde rätt snabbt efter att vi misslyckats med att få igenom en passning i slottet. Tråkigt att förlora naturligtvis, men sett över hela matchen så var Telge lite starkare. Vi ska vara som bäst i sista vändan av serien. 


Tyvärr ingen publik på plats, vad missade dom?

-Det är så tråkigt för alla ungdomar och andra innebandyspelare att inte få komma in i hallen och njuta av två av Eskilstunas mest sevärda spelare i Joakim Alfredsen och Rasmus Jansson.

-När vår förstafemma, där även Max Notman, Patrik Andersson och Wille Hallberg spelar, visar upp så många fina kombinationer och dragningar ute på banan så blir man glad, om man är Torshällaspelare förstås. Motståndarna tycker nog annat.


Vad var annars ert fokus i matchen?

-Efter förra helgens storvinst mot ett decimerat ONYX så har fokus varit på att hitta rätt offensivt i våra två andra femmor. Vi skapar en del lägen och marginalerna är inte riktigt på deras sida just nu. Det kommer, vi får fortsätta jobba på där så lossnar det säkert redan till helgen.


Det var en svängig match där målen kom i ”klasar” vissa perioder.

-Ja vi hade en tung start på period 2 där vi tappade tre mål på bara 35 sekunder. 1-1 blev 1-4. Där syns ännu en detalj som vi behöver jobba vidare med. Vi krånglar till det i uppspelsfasen och sätter oss själva i svårigheter. Det kostar oss segern idag och det behöver vi prata igenom i veckan.

-Vi tog timeout efter det och gjorde några förändringar vilket gav effekt. Gjorde 2-4 direkt efteråt och sedan visade Kasper Hagström oss vägen med ett grymt slit och en grym inställning i varje byte. Sakta men säkert jobbade vi oss in i matchen igen och det var verkligen en nyckelfaktor till att vi lyckades ta igen underläget.


Till sist, vad tar ni med er till nästa match borta mot Strängnäs kommande helg?

-Positivt i dag var även närkampsspelet där vi varit lite tunna i våra tre första matcher. Idag stod vi upp bra mot ett storväxt Telge. Melker i mål stängde även igen efter deras sjätte mål. Gjorde en grym räddning vid 5 - 6 när han glidandes med benen lyckades han hinna över på en diagonalpassning. Efter det gjorde vi 6 – 6. Han visade upp ett tryggt målvaktsspel hela matchen och räddade 35 skott.

-Efter den här matchen vill man ju bara in i hetluften igen, Strängnäs är alltid inspirerande att möta!


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 9/3 12:30
4 - 8  
Lör 2/3 13:00
8 - 7  
Lör 24/2 16:00
13 - 9  
Lör 17/2 15:00
8 - 7  
Lör 10/2 15:00
6 - 5  
Fre 26/1 19:00
10 - 5  
 
 
Våra samarbetspartners:
Lagsponsorer:
Facebook