SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Representationslaget - A-lag

Torshälla IBK
9 - 11
Nykvarns IF
Torshälla IBK9 - 11Nykvarns IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 18 september, 19:00
Plats:Stiga Sports Arena A2
Serie:Herrar Division 2   Tabell >>
Samling:17:30
Aktivitetsinfo: Matchen spelas utan publik!
Referat från seriepremiären
2020-09-21 10:17
Första matchen för säsongen 20/21 slutade med förlust 9-11 i denna målrika föreställning. En mycket underhållande match för åskådarna framför streamingenheterna, och de funktionärer som var på plats i denna publikfria premiär.

Fredrik Lindhé, tränare i hemmalaget, hur sammanfattar ni själva premiären?

-Tycker vi börjar matchen bra. I första perioden och bitar av andra lyckas vi vara kyliga med bollen och vända bort Nykvarns höga press. Vi lyckas även få fast bollen högt i anfallszon och gnugga lite där.


Om du får välja ut en del i matchen som var avgörande, vilken blir det då?

-En nyckelsekvens var när vi reducerade till 5-4 och vi hade två 100% lägen någon meter från mål, men avsluten missade. Istället kan de gå ifrån till 7-4.

Det blev riktigt spännande i slutet av matchen, ni var ifatt ett tag.

-Vi fick bättre fart i benen och Nykvarn fick lite svårt att hänga med. Tre powerplaymål och ett fint utkast från Victor till Joakim så var det kvitterat.


Och sista perioden?

-Den var händelserikt och mycket fram och tillbaka. Vi bjuder Nykvarn på ett nytt mål direkt i inledningen.

-Vi behöll samma energi och direkt i bytet efter målet så kom nästa nyckelsekvens.  Jocke blev helt fri framför målvakten men avslutet blev något mellanting då han i sista sekund ändrade sig och skulle nå Rasmus Jansson med en passning istället. Det blev istället Nykvarn som kunde få in viktiga 9-8.


Trots förlusten, vad tar ni med er till nästa match?

-Några positiva saker tar vi med oss. PP och BP var 100%. I sista perioden flyttade vi runt lite och kedjan framåt med Max, Jonte och Kasper var bra.

-Vi gör 9 mål framåt men ni som såg matchen såg nog att vi har lite att jobba med. Vi tappar boll i helt fel zoner på banan och bjuder i princip på alla deras mål. Något insläppt mål var deras förtjänst men överlag så gav vi bort resten. I den här matchen lyckas vi inte stå upp i närkampsspelet utan där gör Nykvarn som de vill. Känns som spelarna är lite för rädda om sin kropp.


Vad behöver ni ändra på till matchen mot Katrineholm som är redan på onsdag?

-Mot Katrineholm behöver vi upp i ännu en nivå i dessa två moment. 


<< Tillbaka

 
 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook