SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Representationslaget - A-lag

Torshälla IBK
7 - 10
IFK Gnesta A-lag
Torshälla IBK7 - 10IFK Gnesta A-lag

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 oktober, 16:00
Plats:Stiga Sports Arena A2
Serie:Herrar Division 2   Tabell >>
Samling:14:30
”Allt gick fel”
2020-10-25 21:39

Ett tvåmålsunderläge i slutet av matchen blev till en förlust med 7 – 10 (0-3, 4-3, 3-4) mot IFK Gnesta.  

- Allt gick fel i kväll, säger Torshällatränaren Peter Zachrisson

Det såg ut att kunna bli en kul lördagsmatch i Stiga i omgång sex. Men redan när matchen startade så kändes det som att det här inte skulle bli Torshällas match. När sedan Rasmus ”Mini” Jansson stod för den första av tre missade straffar matchen och Gnesta gjorde tre raka mål så blev känslan verklighet. 


- Det här gör bara livet lite mer intressant, resonerar Peter Zackrisson.


Hur kan det bli så här?

- Det var för många som inte hade sin bästa dag samtidigt idag. Vi hade mängder med chanser men avsluten hittade inte rätt. Allt gick fel i kväll. Ingenting studsade vår väg, tyvärr, berättar Peter. 


Torshälla gjorde inte heller sin bästa laginsats och Gnesta parkerade bussen och var tuffa framför eget mål. Det gjorde det svårt för Torshälla att få igenom bollen samtidigt som Gnestamålvakten var på hugget. 


- Vi låg under med 4-0, reducerade till 2-4 och då var vi lite på gång. Men gång på gång stannade vår forcering upp och vi fick inte något momentum i matchen, resonerar tränaren Fredrik Lindhé. 


-I slutet av matchen var man bara glad att vi trots all bedrövelse hade chansen att ta en poäng i matchen. Två mål är bara två skott och då finns alltid chansen, avslutar Lindhé. 


- Vi ville verkligen vinna idag och vi försökte verkligen få igång våra ledande spelare, säger Peter Zackrisson. 


-Men det var bara en sådan här match när inget fungerade. Vill ändå plussa lite extra för Felix Wernqvists insats idag, avslutar Peter. 


Nästa helg är det spelledigt och helgen efteråt så väntar Trosa Edanö på bortaplan. Den matchen avslutar runda ett av seriens tre omgångar.


<< Tillbaka

Spelade matcher
Ons 3/5 17:30
0 - 0  
Mån 10/4 14:00
7 - 3  
Lör 1/4 16:00
5 - 2  
Lör 18/3 15:00
4 - 2  
Ons 15/3 19:30
4 - 4  
Sön 12/3 16:00
14 - 3  
 
 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook