SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy

Fakturauppgifter
Mail: info@tibk.nu632 29 Eskilstuna 
Org.nr: 818001-4568

Om klubben
Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga.
Idag är vi drygt 380 spelare i åldrarna 5-44 fördelade på 21 lag och vi växer för varje år.

Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla som vill idrotta. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. 

 

Även om Torshälla IBK är en breddförening är vi mycket stolta över våra sportsliga framgångar genom åren. Vid två tillfällen har klubbens herrlag spelat i högsta serien, 89/90 och 97/98. Klubbens damlag spelade kval till högsta serien säsongen 01/02. Vi har även fostrat ett par landslagsmän genom åren och tittar man i de högre ligorna kan man idag hitta Torshällaskolade spelare i den schweiziska proffsligan, herrarnas SSL samt i damernas SSL.

 

Vi håller till i Skjulstahallen, Eskilstuna Innebandy Center på Sättargatan 3 i Eskilstuna där vi även har vårat kansli.

 
Våra samarbetspartners:
Facebook