SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Pojkar 08

Välkommen till Torshälla Innebandy P08/09!
 
Tack till Sparbanksstiftelsen Rekarne
2024-03-01 15:24

Stort tack till Sparbanksstiftelsen Rekarne för bidraget till Linköping Floorball Games! Ert bidrag gör stor skillnad för oss. Nu hoppas vi på en rolig helg i Linköping framåt vårkanten

Säsongsavslutningen
2018-04-14 14:02
Laget från Floorball games förra helgen
Tack alla föräldrar för en väl genomförd föräldramatch idag! En stabil seger för de äldre blev det tack vare ett fint passningsspel som vi hoppas att pojkarna tar efter nästa säsong. Njut nu av segerns sötma för nästa gång kommer det inte gå lika lätt! Extra tack till Marianne med flera som fixade gofika :) 

Några saker är kvar innan vi kan ta semester från innebandyn: 

Föreningsavslutning på ICA Maxi nu på onsdag den 18/4 klockan 18:15-19:00

Laget samlas i Bistron för  fika samt plakettutdelning. 

Vår ordförande kommer att hålla tal om den gångna säsongen och föreningens mål inför nästa säsong.


Det kommer att finnas möjlighet till fotografering ihop med några A-lagsspelare som kommer att finnas på plats. Vi avslutar med en tipspromenad i butiken.


Passa gärna på att handla innan eller efter, det gynnar föreningen och det kommer dessutom finnas speciella erbjudanden för kvällen. 


Laget i ditt hjärta 

Som jag tidigare nämnt pågår en kampanj som är ett ypperligt tillfälle att fylla på kassan utan att behöva kränga fillingar/kakor/bingolotter och dylikt. Betala 100 kr och få 2 månader Aftonbladet premium, dessutom får laget 200 kr till lagkassan. Än så länge är vi uppe i futtiga två donationer, bättre kan vi! 

http://lagetiditthjartainnebandy.story.aftonbladet.se/

Glöm inte att välja specifikt P08, annars går pengarna till föreningen. 

Summercamp
Till sist vill jag tipsa om årets Summercamp, som går av stapeln 7-9 augusti i Skjulstahallen. Förra året var en succe och vi var ett stort gäng från laget. I år växlar föreningen upp och kommer bland annat ta hjälp av en SSL-spelare. Vore kul om vi återigen har många deltagare från P08. 

Läs mer om Summercampen och anmäl ditt barn här: http://www.tibk.nu/start/?ID=173455Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Torshälla IBK, 12/03 15:00 
Torshälla IBK, 05/12 13:00 
 
Våra samarbetspartners:
Lagsponsorer:
Facebook