SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy
Pojkar 05

Välkommen till Torshälla Innebandy P05!
P05 Säsongen 20/21

Ny hemsida för ny grupp
2021-04-22 19:34

Hej alla P05:or

 

I och med att vi slagit oss ihop med P06 och P07 i den nybildade gruppen P Röd så kommer all information framöver på en sida som är dedikerad till den gruppen.
http://www.tibk.nu/start/?ID=321736

 

Jag o Robban skulle vilja få till en avslutsträff med någon aktivitet med 05-gruppen innan sommaren.

Förslag på aktivitet mottages tacksamt :)

Kallelse kommer inom kort.

 

Jag som tränare vill tacka så jättemycket för alla år vi haft tillsammans och ser fram emot nästa säsong där vi blir en tränargrupp om minst 4st där Johan Jonsson kommer kunna dela med sig av en gedigen innebandykundskap och föra alla spelare framåt mot juniorer och så småningom seniorspelare.

Stort tack också till Robban som varit ett bra stöd efter att Johan L lämnade.

 

// Johan M

ännu en justering i schemat
2020-01-16 08:33
Vi har fått besked om att vår kioskvecka har ändrats från v 6 till v 5, då några lag försvunnit, vilket gjorde att kioskschemat då återigen behövde justeras. Det positiva med det är dock att det inte är några matcher fredag den 31 januari och bara en lördag 1 februari, vilket gör att det är färre personer som behöver ta dessa pass. Som vanligt får ny byta etc med varandra vid behov.
A-lagsmatchen på lördag den 18 januari, är i Skjulstahallen, inte i Stiga, för er som är uppsatta för tjänstgöring då. PÅ schemat finns beskrivet vilka arbetsuppgifter som vi ska ha, det är också uppdaterat.

Maria
Justerat schema för sekretariat, matchvärd, kiosk och A-lagsmatch
2020-01-07 08:59
Hej,
Nu finns justerat schema för bemanningen av sekretariat och matchvärdar för hemmamatcher, kiosken v 6 samt lagets återstående A-lagsmatch den 18 januari, med anledning av att det blev några färre. Ev tidigare byten är inte korrigerade utan det får var och en hålla reda på själv.
/ Maria
Tjänstgöringsschema Dm 2019
2019-11-22 09:59
Nu finns schemat för DM under Dokument, mappen Dm 2019. Alla har antingen ett sekretariatspass eller ett kioskpass. Eventuella byten ansvarar ni själva för. Söndagens kioskpass är fortfarande tomt om någon känner sig manad.
/ Maria
Justerat kioskschema v 41
2019-10-01 13:24
Hej!
Då det blivit lite förändringar i matchschemat, har kioskschemat för nästa vecka behövt justerats. Fredagen den 11 oktober UTGÅR HELT. Berörda har utplacerats på två andra dagar under veckan. OBS, att ingen hänsyn har gjorts till om ni ev har bytt pass med varandra, schemat utgår bara från det som tidigare publicerats. 

// Maria
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra samarbetspartners:
Lagsponsorer:
Facebook