Välkommen till Torshälla Innebandy!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Bli medlem i Torshälla Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till Torshälla Innebandy!

Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga.
Idag är vi drygt 400 spelare i åldrarna 5-50 fördelade på 22 lag som spelar innebandy i föreningen och vi växer för varje år.

Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla som vill idrotta. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet som har sin bas i Eskilstuna Innebandy Center (Skjulstahallen) i Eskilstuna. Välkommen till oss!

Representationslag
Torshälla är ute efter revansch!
2019-01-10 20:00, Representationslag
Föreningens A-lag vann den viktiga matchen mot Filipstad den gånga helgen. Slutresultatet skrevs till hela 13-5 efter att våra rödklädda killar vunnit sista perioden med 8-0. På lördag väntar ännu en viktig match när Arvika IBF kommer till stan. Ett Arvika som vann den första matchen mellan lagen i höstas. Vi kan därmed förvänta oss ett revanschsuget Torshälla. Vi tog ett snack med assisterande coach Niklas Engman inför matchen. 
Juniorallsvenskan
JAS: Inför Torshälla-Salem!
2019-01-09 19:00, Juniorallsvenskan
Foto: Morgan Lindberg / Innebandyfoto
På fredag kommer ett av seriens bästa JAS-lag på besök till Skjulstahallen. Det är Salem, som i och med nyförvärvet Gustav Granlöf räknas som en av favoriterna till SM-guldet i HJ18, som är gäster. 
Kolla på A-lagsmatch med hela laget och träffa spelare/ ledare!
2019-01-08 16:00
Är ditt lag intresserade av att se a-laget spela match, få fika, sitta i en loge, träffa spelare/ tränare från laget? Om svaret är ja är det bara att boka! 

 Ni får inträde för alla spelare och ledare, fika, träffa spelare/ ledare från laget. Dessutom får ni ytterligare 5 biljetter till matchen till föräldrar som vill hänga på. Det är helt gratis för interna lag och kostar 500kr för andra lag. Avgiften är för fikat, vill ni välja bort det är allt givetvis gratis.

Boka gör ni direkt till kansliet på mail eller ring Niklas på 073-954 08 32.
Varför inte redan nu på lördag kl 15:00 då laget spelar en viktig match mot Arvika i Stiga Sports Arena!
Kortbetalning i Skjulsta!
2019-01-03 18:00
Från och med vecka 2 kan vi ta emot kortbetalningar i kiosken i Skjulsta. I framtiden hoppas vi kunna göra kiosken kontantfri och detta är det första steget i den riktningen. För dig som ska stå i kiosken finns som vanligt all nödvändig info i pärmen. Vi väljer ändå att bifoga en enklare beskrivning på hur kortbetalningar genomförs. Nytt för 2019 är också att vi redovisar allt vi säljer via en surfplatta. Detta underlättar för de som ansvarar för kiosken i form av bokföring, lagerhantering, inköp och så vidare. Dessutom underlättar det för er som står i kiosken. 
God jul och gott nytt år!
2018-12-24 08:00

Halvvägs!


Julen är här vilket innebär att drygt halva säsongen har gått. Totalt har Torshällalagen spelat 207 (!) matcher i både serie och DM. Det är en hel del! Det har som vanligt hänt en del under hösten. Det som sticker ut mest är kanske försäljningen av Bingolotter och rabatthäften. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners:
 
Facebook