Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy

Bli medlem i Torshälla Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till Torshälla Innebandy!

Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga.
Idag är vi drygt 400 spelare i åldrarna 5-50 fördelade på 22 lag som spelar innebandy i föreningen och vi växer för varje år.

Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla som vill idrotta. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet som har sin bas i Eskilstuna Innebandy Center (Skjulstahallen) i Eskilstuna. Välkommen till oss!

Klubben arrangerar ungdoms-DM!
2019-11-11 19:17
Den 30/11-01/12 arrangerar vi ungdoms-DM. Det spelas i åldrarna 03-06 och kommer att spelas i Stiga Sports Arena och Skjulstahallen. P06 spelar sina matcher i Mariefred under lördagen. 
Kansliet åter bemannat!
2019-10-24 07:42
Felix Lange, ny klubbadministratör i föreningen.
Efter att Niklas valde att sluta som klubbchef har rekryteringsgruppen jobbat med att hitta en ersättare. Samtidigt har styrelsen funderat över hur stödet på kansliet ska se ut. Nu är en stor pusselbit på plats i det arbetet då Felix Lange (d.y) börjar sin tjänst som klubbadministratör idag.

Vi ville  lära känna Felix lite bättre och träffade honom under onsdagskvällen på sin nya arbetsplats när han introducerades i tjänsten av ordförande Johan Mejenqvist.
!! Kansliet obemannat !!
2019-10-07 12:02
Sedan 2/10 är kansliet obemannat.
För kontakt med klubben hänvisar vi till mail info@tibk.nu
där kommer vi i styrelsen att försöka svara så snart vi kan.
Vi hoppas att tillsätta tjänsten på kansliet så snart som möjligt.

MVH
Johan M
Ordf.
H2
Dagens streaming utgår tyvärr!
2019-10-06 13:56, H2
P.g.a. tekniska problem måste vi tyvärr meddela att dagens planerade streaming utgår p.g.a. problem med de tekniska förutsättningarna. Vi beklagar detta. Ni som köpt matchen kommer få en tillgoda kod.
Matchvärd och seketariatutbildningar genomförda
2019-10-03 20:00
Den 2 oktober genomfördes den nya matchvärdsutbildningen som Förbundet tagit fram. Allt i syfte om att skapa ett bättre klimat i hallarna. Samtidigt genomfördes årets seketariatutbildning där vi gick igenom samtliga roller i seketariatet och gick igenom den tekniska utrustningen (klocka och ljudanläggning) i Skjulstahallen. Nedan finner ni länkar till allt material. 

Vill ni ha en genomgång av seketariatsrollerna i laget så hör av er till info@tibk.nu så styr vi upp det.
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners:
 
Facebook