Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Pojkar 06

Bli medlem i Torshälla Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen till Torshälla Innebandy P06!

Jokerlotteri
2020-02-14 09:51

Hej,

Efter omröstning kör vi en omgång med Jokerlotteri för att få in pengar. Lotteriet ger 5000:- till lagkassan. Dragningarna kommer vara under vecka 10 - 14. 

Ni får sälja de slutnummer ni blivit tilldelade i filen ni hittar under dokument. Varje nummer kostar 100:- och varje onsdag o lördag vinner slutnumret på Svenska Spels jokerdragning 500:-. Pengarna betalas ut till respektive säljare som får skicka vidare till den de sålt det vinnande numret till.

Sista dag att betala in för sina sålda nummer är sön 1 mars. Meddela så snart ni kan om ni inte kan sälja alla era nummer.

 

 /Sara

Uppdaterad info Tumbomässan
2020-02-04 15:03

Hej alla igen

Nu är det fixat så vi inte behöver stå P-vakter sista passet på mässan på söndag (så grabbarna kan spela match). Har även fått från Cecilia på Tumbo om lite justerade tider (Öppet till 15:00) Kolla av de nya tiderna i filen under dokument. Jag har även lyft in Stransky på P-vakt söndag morgon och Peter Ekstrand som Entrévärd på Söndagen, Robin är P-vakt på lördagen. Nu saknas det bara en på Kaffe på lördagen sen är allt klart.


Nu är allt klart


Arbetsschema
2020-01-26 18:17

Nu är schemorna uppdaterade. Hoppas jag fått med allt


Frågor i gästbogen till Anders Frberg, Sarsten och Robin, svara på dom tack.

Vi är väldigt glesbefolkade på söndagen och jag vet att grabbarna har match men vi måste få till kaffe och entré värd samt några på parkeringen.


Viktigt att vi alla går in under dokument här på hemsidan där arbetsschemorna ligger så att alla kommer till sina pass på matcherna mm.Fortsätt ta pass på tumbo. I värsta fall så får jag dela ut de kvarvarande passen på de som är kvar.

Lite info om våren och det som händer utanför laget
2020-01-18 11:29

Sek och kioskschemat
Nu ligger detta ute nu för våren. Hoppas allt är rätt nu. Vi kommer även ha kiosken på våra träningstider på sportlovet V.8 (Tisdag och Torsdag). Frivillig anmälning i gästboken till dessa pass för er som är hemma och ska träna. Vi saknar även en i kiosken torsdagen den 6 Februari. Frivillig skriver i gästboken.

 

Matchvärd A-laget 15mars Stiga 13.00
Vi har meddelat föreningen att våra grabbar inte kan vara sargvakt denna match då vi har egen match och samlingen är 14.30. Vi kommer kanske att få ta Entré, kiosk och filmning som vi vuxna men det återkommer vi med så snart kansliet har svarat.

 

Tumbomässan
i Mars är det Tumbomässa som vi ska jobba på. 36 pass kommer det bli så alla måste hjälpa till.
Ni som var med i höstas vet vad som gäller men denna gång ska vi bemanna med lite fler folk.
Ligger en mall under dokument. Tror denna mässa är första eller andra helgen i Mars. Grabbarna får vara P-vakter och föräldrar P-vakt och Kaffe/entré värd. Kommer behövas att man tar fler en ett pass denna gång. Återkommer när vi kan börja ta pass via gästboken.

 

Dra in pengar till laget
Efter omröstning i gästboken så blir det ett joketlotteri. Tänkte vi kör snart och på dragningarna onsdag/lördag så det tar 5 veckar.

 

17-19 April 2020
Vi är anmälda till cupen och kommer åka mellan som förra året. I år siktar vi väl på A-slutspel? Mer info om detta längre fram från ledarna

 

2020/2021
Nya overaller och träningsställ/bortaställ behövs så börja prata med sponsorer redan nu. Både nya och gamla sponsorer behövs, vi vet ju inte vart i världen vi hamnar på cup i framtiden så pengar behövs.

Arbetsschema Våren
2020-01-07 19:13

Nu är arbetsschemat uppdaterat för våren. Vi har fått kiosken V6 istället för V7 som det var tidigare samt att vi även är sargvaH1 lagets sista hemmamatch den 15 mars. Sargvnmäler sig till mig på 070-6700432 eller i gästboken. Minst 4 grabbar behövs men gärna fler.


Arbetsschema för Tumbomässan i vår kommer ut snart när vi vet lite mer vilka tider och datum det är.


Tänkte även köra ett jokerlotteri eller en försäljning. Vad tycker ni? skriv i gästbokenArbetsschemat ligger under dokument, byt med med varandra om det inte funkar.

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Torshälla IBK, 30/01 09:34 
Torshälla IBK, 23/01 10:30 
Torshälla IBK, 05/12 21:36 
Torshälla IBK, 03/12 21:41 
Torshälla IBK, 27/11 11:27 
 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook