Glöm inte årsmötet: 15/10 19:00!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Torshälla IBK
Innebandy
Pojkar 06
Välkomna till TIBK P06
Vill du prova på innebandy? Hör av dig till någon av ledarna under kontakt här på sidan
Sponsorer 2018-2019
2018-10-16 11:39

Hej

Nu har fått in tre sponsorer i år för vårt lag Stort tack till er!


Jag behöver logga från Hellsténs mailad till mig på stefan.ronnemark@hotmail.com så vi kan trycka dom på overallen. (har ni mailat redan så ber jag er maila igen och ber ursäkt för då har de kommit bort i maildjungeln) Har ni logga utskrivna så smsa mig på 070-670 04 32 vart jag kan hämta dom så får ni färgtryck. Om vi ska skriva ut dom så blir det enfärgstryck.


Jag beställer overallerna i morgon onsdag 2018-10-17 enl. dokumentet under dokument här på hemsidan.
Och laget.

Glöm inte att sponsra våra sponsorer...


Lagfoto
2018-10-12 15:06

Hej

Tisdagen den 16/10 kl. 20.30 är det lagfoto i Skjulstad.

Matchkläder ska vara på när vi fotar.

Kläder
2018-10-12 10:20

Hej

Under dokument ligger en fil med storlekar och namn som kommer tryckas på ryggen. Gå in och kolla så allt ser rätt ut med stavningar och storlekar tack. Ser ni något fel så SMS Stefan på  0706700432


Träningströjan/Bortaställ

Vi kommer beställa lite olika storlekar på den svarta tröjan och Ledarna klommer dela ut en var. Det kommer inte bli samma nummer till grabbarna på den röda som den svarta men det kommer bli en personlig. Det är absolut tillåtet att träna i andra tröjor så klart.


Overalltröja med namntryck och en Svart tröja kommer kosta 250:- / spelare då vi lyckats fått till pler sponsorer. Då kommer vi få till en overall till ledarna och även 5 svarta extratröjor till laget för inlånade Spelare mm.Provning av overaller och träningströja/bortaställ
2018-10-09 13:23

Hej

träningen på torsdag 11/10 så kommer vi ha lite storlekar på overaller och träningströjan (tillika den tröja som vi kommer använda till bortaställ). Vi kommer ta upp beställningen och sedan lägga en order tillsammans för hela laget så vi får på sponsorloggorna på overallen.

Ni som har fixat sponsorer

Finns det utskrivna loggor så vill jag ha den så trycker vi på den på overallen om inte loggan finns utskriven av sponsorn så maila den till stefan.ronnemark@hotmail.com så kommer vi skriva ut den i enfärg (svart eller vit avgör sponsorn). Jag vill även ha en faktureringsadress så vi kan skicka en faktura.

Det adressen går även att sms.a till Stefan på 0706700432.


Viktigt att alla provar för vi behöver beställa rätt snabbt då vi är i behov av ett svart bortaställ.

Vad overallen och tröjan kostar räknar vi samman efter alla inkomna sponsorer.


Vi kommer endast beställa en svart träningströja och ens överdel på overallen då många har svarta kortbyxor, overallbyxor och strumpor.


Matchstrumpor och kortbyxor köps på team sportia (Svarta kortbyxor och svarta långa strumpor)

Vi spelar alltid i svarta strumpor och svarta kortbyxor och då antingen röd eller svart matchtröja. Röda tröjan står föreningen för och lämnas ut av ledarna till första matchen sedan behåller man den hela säsongen och båda tröjorna ska med till matcherna.

Sek utb. och föräldramöte
2018-10-01 13:15

Hej

Glöm inte att anmäla er till sek utbildningen.


Sekretariatutbildning

Som diskuterade på ledarmötet ska föreningen erbjuda en sekretariatutbildning. Nu är det dags för det. Ordförande Fredrik Wernqvist kommer under två tillfällen (tisdag och onsdag) nästa vecka 18:00-19:30 köra utbildningen för de som är intresserade, kanske främst föräldrar och de som brukar sitta i sekretariatet. Det är samma utbildning som gjorde inför DM för något år sedan. Följande gäller:

Utbildningspunkter:

 • Rollerna i sekretariatet
  • ibis
  • Protokoll
  • Klocka
  • Speaker
 • Klockan i A1
 • Musikanläggningen
 • Klockan i B1
 • Tisdag 2/10 eller onsdag 3/10 18:00-19:30 i Skjulstahallen
 • Anmälan görs innan så vi vet hur många som kommer. Mejla till info@tibk.nu


Föräldramöte

Sen kör vi föräldramötet kl. 19.30 på onsdag den 3 Oktober. Ta med alla ev. sponsorer som ni fått fatt i så vi kan starta med overaller mm.

 
Våra samarbetspartners:
 
Lagsponsorer:
Facebook