SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy

Bli medlem i Torshälla Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!

Välkommen till Torshälla Innebandy!

 
Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga.
Idag är vi drygt 300 spelare fördelade på lag från vår innebandyskola till våra seniorlag på pojksidan.
Vi har även tjejlag i olika åldrar och ett parasportlag för stående innebandy.
 
Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla som vill idrotta. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet som har sin bas i Eskilstuna Innebandy Center (Skjulstahallen) i Eskilstuna.
Välkommen till oss!
 
Spela innebandy på sportlovet i Skjulstahallen!
2024-02-18 16:00

Torshälla IBK välkomnar killar och tjejer, nya som vill prova på och gamla innebandyspelare i alla åldrar som vill spela innebandy på sportlovet. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller spelar i en annan förening - kom till hallen och häng med oss.

Representationslag
Matchdags lördag kl 15:00 i Volvo CE Arena!
2024-02-16 10:22, Representationslag
 
Flickor
Felix redo för ytterligare ett Distriktslags-SM
2023-12-29 19:00, Flickor
(Bild från soibf_f16 Instagram)

Felix Lange har i många år varit ledare i Torshälla. Bland annat för flickor -01 och Herrjuniorerna. Han har också flera gånger fått förtroendet att ingå i ledarteamet kring Sörmlandslaget för Flickor 16. Så också i år.

 

Vi passade på att fråga honom vad han gjort de senaste säsongerna sedan han lämnade Torshälla och hur Flicklaget har förberett sig för Distriktslags-SM i Umeå.

Pojkar HJ
Torshällas representanter i Distriktslags-SM
2023-12-29 09:00, Pojkar HJ
(Bild från SOIBF_P.16 Instagram)

Varje år i början av januari spelas innebandyns motsvarighet till TV-Pucken, Distriktslags-SM. På både pojk och flicksidan är det 18 lag som deltar fördelat på 4 grupper.

 

Torshälla har haft bra representation de senaste 6-7 åren. Även i år är det så då tre spelare på pojksidan blivit uttagna, de får dessutom sällskap av tre spelare från Mesta IBK.

 

På flicksidan är Eskilstuna inte representerade på spelarsidan i år. Men med som ledare finns åter igen Felix Lange. 

Tack så här långt, god jul och gott nytt år
2023-12-27 04:33

Hej 

Vi har tagit paus. Vi har ätit julgröten och vi närmar oss årsskiftet. 

 

Blickar vi tillbaka på säsongen så här långt så är det väldigt mycket positivt. Där det har funnits en utmaning så har vi arbetat med den och löst den. Och vi går hela tiden positivt framåt. Vi lär oss och utvecklas. Föreningen går framåt och gör det bra. 

 

Blickar vi ut på lagen så är de välmående idag. Se nedan nedslag från nästan alla våra lag. 

 

Vi vill speciellt uppmärksamma 3 av våra HJ-killar, 07:or som är uttagna till Sörmlandslaget, jätteroligt och grattis till Arvid Karlsson, Isak Aren och Oscar Löving. Vi ser fram emot att följa matcherna och hejar på med våra Torshälla-halsdukar fladdrande. 

 

Jag vill passa på att tacka alla ledare, spelare, personer runt lagen, styrelsen, Jonas på kansliet, föräldrar och alla våra spelare för säsongen så här långt. Det är en ynnest att få vara med. Det är fantastiskt att se glädjen i ansiktena på barnen, stora som små och det är otroligt inspirerande att se våra unga titta på våra äldre, att se upp till och få sina första idoler. Förebilder är så viktigt.   

 

En föreningen är ingenting utan alla ideella krafter som bidrar. Nästa år ser jag fram emot och önskar att jag får välkomna fler som bidragande till föreningen; det kan vara som del i styrelsen, marknadsansvarig, ledarprogramansvarig, ledare eller något annat. Alla spelar roll och är avgörande för föreningen. 

 

Jag önskar Er alla ett Gott Nytt År, ett gott slut och sedan en god fortsättning. 

 

Ta hand om Er, njut av ledigheten så ses vi i hallen snart igen. 

 

Stort tack för säsongen så här långt,

Lennart Kisswani, ordförande 

 

 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Representationslag, 16/02 10:22 
Representationslag, 13/12 18:26 
Representationslag, 04/11 09:57 
Representationslag, 10/10 11:14 
Representationslag, 09/10 08:00 
 
Våra samarbetspartners:
Facebook