SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Torshälla IBK
Innebandy

Bli medlem i Torshälla Innebandyklubb
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till Torshälla Innebandy!

Torshälla IBK grundades formellt 1995 men redan på slutet av 80-talet lades grunden under IOGT-NTOs flagga.
Idag är vi drygt 380 spelare i åldrarna 5-44 fördelade på 21 lag och vi växer för varje år.

Namnet till trots kommer våra medlemmar från alla hörn av Eskilstuna kommun. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla som vill idrotta. Som ett led i denna vision har vi arbetat fram en föreningspolicy som genomsyrar föreningens verksamhet. Vi utvecklar ständigt vår verksamhet som har sin bas i Eskilstuna Innebandy Center (Skjulstahallen) i Eskilstuna. Välkommen till oss!

Pojkar HJ/JAS
Distriktslags SM med tre Torshällaspelare
2022-12-27 19:15, Pojkar HJ/JAS

Distrikts SM spelas normalt varje år mellan nyår och trettondagshelgen. I år är det flickor födda 2006-2007 och pojkar födda 2006 som spelar. Från Torshälla är det denna gång 3 spelare som är uttagna och en reserv på hemmaplan. Vi kollade med juniorernas tränare Fredrik Lindhe vilka spelare det är och med William Lernestål som själv är uttagen hur det är att förbereda sig inför SM spel.

Torshälla Innebandyklubb Ordförande julbrev 2022
2022-12-22 16:44
God Jul och Gott Nytt År

Hej

 

Jag vill tacka för säsongen så här långt och önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År 

 

Följ länken till julbrevet. 

TIBK Ordförande julbrev 2022

Träningsgrupp damer 2023 - start 10 januari
2022-12-21 20:35
Träningsgrupp damer Torshälla Innebandyklubb 2023

Hej

 

Lite information.

 

Förra året startade vi ett flicklag (flickor födda 2013-2016). Laget har växt och flickorna utvecklas vidare detta år med fokus på glädje, rörelse, kamratskap och innebandyspel. Denna säsong har de börjat spela seriespel. Det är jätteroligt för flickorna och det går jättebra. 

 

Vi kommer att fortsätta att satsa på flickor inom Torshälla Innebandyklubb och långsiktigt ska vi vara en kraft att räkna med både inom flick- och daminnebandy. Det är ett av våra strategiska målsättningar. 

 

Under året har vi i Styrelsen uppmärksammat behovet av att starta en träningsgrupp för damer. Efter inventering så har det visat sig att det finns en hel del spelare som skulle vilja komma tillbaka till innebandyn. De saknar sporten och finns det bara en bra plattform med stöd, ledare, struktur, kommunikation och vilja att satsa så finns det ett intresse från damerna. De saknar detta idag.

 

Så nu blir det verklighet. 

Nästa år startar vi en träningsgrupp för damer.

 

Start 10 januari 2023

Tisdagar 17:30 – 19:00

Stiga Sports Arena, hall C (ingång 5)

 

Se även (LÄNK) pdf-dokument information som också kommer att gå ut i våra sociala medier. 

Träningsgrupp damer TIBK 10 jan 2023

 

Ser fram emot att följa träningsgruppen och förhoppningsvis kan vi bilda ett eget damlag i framtiden, tidigast till nästa säsong. 

 

Vi välkomnar alla passande spelare att träna med träninggrupp dam inom Torshälla Innebandy

- H J Ä R T L I G T   V Ä L K O M N A - 

 

Frågor eller funderingar, välkomna att kontakta kansliet (se dokumentet ovan för kontaktuppgifter), det går också bra att kontakta mig om det skulle vara något. 

 

Vänligen Lennart Kisswani

Ordförande Torshälla Innebandyklubb

lennart.kisswani@tibk.nu 

 

Representationslag
Hemmamatcher för A-laget och JAS i helgen
2022-10-05 19:00, Representationslag

A-laget har börjat med två segrar och ligger på en andra plats i serien. JAS laget föll i första matchen men stutsade tillbaka och vann borta mot Örebro.

I helgen spelar båda hemma, JAS på lördag i Skjulsta kl: 14:00 och A-laget på söndag i Stiga Sports Arena kl 14:00.

Pojkar HJ/JAS
JAS premiär ikväll!
2022-09-23 14:30, Pojkar HJ/JAS

Ikväll 19:30 är det seriepremiär för vårt lag i juniorallsvenskan. I år är motståndet lite annat då vi placerats i en grupp med lag från Västmanland, Örebro och Värmland. För premiärmotståndet står Skälby IBK från Västerås.

Laget tränas i år av Fredrik Lindhe och Martin Törnhjelm, vi träffade dom för at ta pulsen på laget inför kvällens match.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra samarbetspartners:
 
Facebook